Om Rätt Profil

Vi startade 2003 med att leverera brandade textiler och andra produkter till företag i Sverige. Vårt kontor och showroom ligger på Kungsholmen i Stockholm.

Vi jobbar med både små och stora kunder, och erbjuder fullservice koncept med lagerhållning, distribution, web-handel etc.

De flesta bolag har ett visst basbehov av profilkläder och produkter. Här är det viktigt med effektiva processer, bra priser, hög leveranskvalitet och rätt kvalitet. Det är ett återkommande flöde som bara måste fungera smärtfritt. Det kan vi, det måste man kunna för att överleva i denna bransch.

Många företag har dock också behov av mer unika, kreativa lösningar för olika kampanjer internt eller externt. Då är det ofta svårt att få fram bra idéer eller att kunna genomföra de bra idéerna som kommer fram. Här har vi haft stor framgång genom åren. Vi är mycket kreativa, pragmatiska, nyfikna och vi älskar det är lite extra knepigt. Vårt nätverk av underleverantörer över hela världen vet att när vi ringer måste dom tänka out of the box. Ofta är det här våra långsiktiga och starka kundrelationer har skapats.

Vi vill gärna se om vi kan hjälpa ert företag att få större effekt av investeringarna i profilmaterial.

Låt oss därför komma över en timma för att diskutera ett annorlunda sätt att samarbeta inom detta område.